Dankbaar voor ZINcafé!

Afgelopen vrijdagavond, 4 oktober, vond ons eerste ZINcafé plaats, opgezet en begeleid door Karin Timmermans. Het thema was oogsten en dankbaarheid. Het leidde tot mooie gesprekken en uitwisselen over waar we dankbaar voor zijn en wat dankbaarheid met je doet.

Ook in het besef dat we ons niet altijd realiseren hoe goed we het hebben. Zelfs in tijden die je als moeilijk ervaart, er zijn toch vaak ook lichtpuntjes.

Tips: houd eens een dagboekje bij over waar je dankbaar voor bent. Deel dat met anderen en wissel uit waar hun dankbaarheid zit.

Denk ook aan de wet van de aantrekkingskracht: als je bewust dankbaar bent voor bepaalde zaken, trek je daar nog meer van naar je toe. Nee, bewijzen kan ik dat niet, maar we kunnen er in geloven en benieuwd zijn naar wat er dan gebeurt ....

Vóór en na ...

Natuurlijk waren we ook dankbaar voor de heerlijke appeltaarten, die klaarstonden om door ons ‘gekeurd’ te worden. Keuren betekent: lekker opeten en dan proberen uit te maken welke de lekkerste was. Nog niet zo eenvoudig .... winnaar is mevrouw J. de V. - hartelijk gefeliciteerd!

Natuurlijk gaan we op de ingeslagen weg door. Het volgende ZINcafé is op vrijdagavond 8 november, zie ook de agenda.