Zeer geslaagde activiteit op de Meenthof in Kortenhoef

Op 9 juli stond de Pioniersgroep Wijdemeren op de Meenthof in Kortenhoef. Met een tent èn met koffie en thee. We wilden graag in gesprek komen over de vraag: wat hebben mensen nodig die - tegen hun zin - in een isolement zijn beland? En we vroegen ook om suggesties: wat kunnen wij, als Pioniersgroep, doen om deze mensen te bereiken en hen iets te bieden dat voor hen zin heeft en zin geeft?
(Kijk nog eens op de flyer.)

Tussen 11.00 en 14.30 gingen vele mensen met ons in gesprek. Staand, zittend, meestal met koffie of thee, konden we goed doorpraten. Over isolement, eenzaamheid en dat het zo goed is wanneer daar iets mee gedaan wordt. Natuurlijk zijn er elders ook initiatieven, maar activiteiten zoals PioWij die voorstaat kunnen zeker in een behoefte voorzien.

Op 29 september hopen we onze eerste bijeenkomst te organiseren. Wilt u meedenken of meedoen? Graag! Reageer dan via het formulier of  neem op een andere manier contact op.

 

REAGEREN?

[contact-form][contact-field label='Naam' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mailadres' type='email' required='1'/][contact-field label='Reactie' type='textarea'/][/contact-form]